Klantenservice

Klantenservice van ecco shop Wassenaar. U kunt ons bereiken op onderstaande manieren.

EMAIL
U kunt uw vraag en/of opmerking altijd aan ons mailen. Ons mailadres is info@eccoshoes.nl Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

TELEFOON
Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 – 17:00 uur op telefoonnummer 0705119227

ONZE WINKELS
Natuurlijk bent u  weer welkom in één van onze winkels. In onze Ecco shop in Wassenaar en Shop in Shop Katwijk. Voor de adresgegevens van onze winkels, verwijzen wij u graag naar “onze winkels”.

BEDRIJFSGEGEVENS
Ecco shop Wassenaar
Schoolstraat 71
2242KG Wassenaar

BETAALMETHODES

* IDeal
* Vooruitbetalen

IDEAL
In het bestelproces kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor de betaalwijze IDeal. U wordt doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Met IDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw aankopen afrekenen.

VOORUITBETALEN
In het bestelproces kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor de betaalwijze vooruitbetalen. U rond het bestelproces af zonder te betalen. U maakt het bedrag van uw bestelling aan ons over op een tijdstip, welke u het beste uitkomt. U ontvangt een mail met onze betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling is uw bestelling definitief en wordt deze verwerkt. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden, zo kunnen wij uw bestelling snel afhandelen.